PLUS heeft Beste Vleeswarenafdeling van Nederland

Geplaatst op 14 August 2017 om 16:54 door Gerard Rutte

2163 keer gelezen

Utrecht, 14 augustus 2017 - PLUS is uitgeroepen tot supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling van Nederland. Dat is de uitkomst van het GfK vleeswarenrapport 2017. PLUS stijgt van de 4de plaats in 2016 naar de 1ste plaats in 2017.

In het onafhankelijke onderzoek van GfK - in opdracht van Stegeman - is gekeken hoe supermarkten presteren en hoe consumenten de Vleeswarenafdeling waarderen. Consumenten gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor onder andere de aspecten: netheid afdeling, kwaliteit assortiment, ruime keuze, overzichtelijkheid schap, voldoende voorraad, deskundigheid van het personeel, aanbiedingen en lage prijzen. PLUS heeft overall de hoogste score behaald en mag zich de supermarkt met de Beste Vleeswarenafdeling van Nederland noemen.

Vriendelijke, deskundige medewerkers
Vooral op de personeel gerelateerde aspecten scoort PLUS beter dan veel andere supermarkten. PLUS klanten vinden het erg belangrijk dat ze goed geholpen worden op de Vleeswarenafdeling. Zowel op vriendelijkheid, deskundigheid en hulpvaardigheid van het personeel behoort PLUS bij de top 3 supermarkten van Nederland. De netheid van de afdeling scoort de 1ste plaats en PLUS wordt hiervoor het meest gewaardeerd van alle supermarkten.

Ambitie: beste supermarkt
Dit maakt PLUS tot de beste supermarkt voor het lekkerste borrelmoment, want PLUS is ook al jaren de Beste Wijnsupermarkt (Nielsen). Verder werd PLUS vorig uitgeroepen tot Beste Verssupermarkt (GfK). Bij alle versgroepen (afdelingen Aardappelen, Groente & Fruit, Brood en Vlees) staat PLUS op het podium wanneer naar de combinatie van waardering en prestatie wordt gekeken. Voor Brood scoort PLUS bovendien het beste. In 2015, 2016 en 2017 werd PLUS verkozen tot Meest Verantwoorde Supermarkt (GfK).

Bron: GfK categorierapport - vleeswaren

Reageren