Goed voetballen begint met goed eten

Geplaatst op 28 January 2016 om 13:32 door

1856 keer gelezen

Vanaf zondag 31 januari ontvang je bij €10 aan booschappen* 3 voetbalplaatjes en een succesrecept van een voetbalmoeder.

Door middel van de hulp omroepen van de idolen van de Eredivisie probeert PLUS de jonge kinderen nog beter te laten eten. Door bij elke 3 voetbalplaatjes een succesrecept mee te geven van de voetbalmoeders kunnen de kinderen nu het favorieten gerecht eten van hun favoriete voetballer.

In totaal zijn er 216 voetbalplaatjes te sparen. Van elke club delen 4 voetbalspelers hun favoriete gerecht, dat zijn 72 gerechten in totaal. Om de voetbalplaatjes te bewaren maakt PLUS een verzamelalbum voor de voetbalplaatjes en de gerechten. In de eerste actieweek (week 5) geeft PLUS beide albums gratis weg bij twee netjes mandarijnen. zolang de voorraad strekt,

Tijdens de campagne introduceert PLUS een speciaal Eredivisie-kampioensbord, een lookalike van de bekende Eredivisie-kampioensschaal. Bij dit eetbordje wordt een beloningskaart en stickervel geleverd. Zo hopen we dat dit de ouders helpt hun kinderen te stimuleren om hun bord leeg te eten. Let op: Dit etensbordje is alleen verkrijgbaar van zondag 14 februari t/m woensdag 17 februari 2016.

Bij 36 PLUS supermarkten komt ook één speler van een Eredivisieclub langs. Iedereen in de buurt kan de speler ontmoeten. Elke supermarkt heeft een een eigen programma met eigen activiteiten.

* Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en wettelijk niet toegestane artikelen.

Reageren