PLUS belangrijke partner Nationaal Schoolontbijt

Geplaatst op 1 November 2017 om 10:39 door Jeroen Smit

2299 keer gelezen

Utrecht, 1 november 2017 – PLUS is met 250 deelnemende supermarkten tijdens de vijftiende editie van het Nationaal Schoolontbijt de grootste verspreider van de gezonde ontbijtpakketjes. Meer dan 250 winkels verspreiden 6 tot en met 10 november merendeel ontbijtpakketten. Ruim 8.500 pakketten met daarin 221.000 ontbijtjes worden deze jubileumeditie via de PLUS winkels verdeeld.

Promotie voor goed ontbijten
Ontbijten is belangrijk én gezond! Zeker voor schoolkinderen is een goed ontbijt de beste start van de dag. PLUS zet zich daarom in voor verantwoord ontbijten en helpt kinderen om op dit gebied bewuste keuzes te maken. Om het belang van een goed ontbijt te promoten, steunt PLUS, als Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland, het Nationaal Schoolontbijt.

Belangrijk eetmoment
Dat PLUS het ontbijt in het zonnetje zet, heeft een belangrijke reden. Want hoewel acht op de tien Nederlanders het belang van een goed ontbijt kennen, slaat een op de tien de ochtendmaaltijd weleens over. Dat blijkt uit onderzoek van DirectResearch in opdracht van PLUS. Door partner te zijn van het Nationaal Schoolontbijt ontbijten meer dan een half miljoen kinderen met elkaar op school. Zo ervaren ze niet alleen dat het gezellig is om samen te ontbijten, kinderen leren op die manier ook hoe belangrijk dit eetmoment is.

Reageren