Plus en 24Kitchen organiseren Goed Eten Festival

Geplaatst op 23 August 2017 om 17:36 door Gerard Rutte

1599 keer gelezen

UTRECHT - Plus en 24Kitchen organiseren samen het Goed Eten Festival. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 kunnen consumenten in de Limburgse natuur genieten van eten en drinken dat met Goed Eten-producten van Plus in foodtrucks wordt bereid.

Bovendien kunnen bezoekers deelnemen aan kookcolleges van 24Kitchen-chefs om inspiratie op te doen. Ook voor kinderen is er op het tweedaagse festival veel te doen. Het Goed Eten Festival wordt gehouden op de boerderij van David Janssen in Veulen, waar ook de GIJS eieren met het Beter Leven keurmerk 3-sterren van Plus vandaan komen. Het tweedaagse festival wordt georganiseerd door vier Plus-supermarkten uit de directe omgeving van Veulen, namelijk: Plus Judith en Guido van Dijck in Venray, Plus Verbeeten in Overloon, Plus Verbeeten in Vierlingsbeek en Plus Lucassen in Horst.

Meer locaties
Judith van Dijck, van Plus Judith en Guido van Dijck: “Met dit festival kunnen we niet alleen laten zien wat goed en lekker eten is, maar ook hoe je bepaalde producten kunt bereiden. Ik denk dat veel andere Plus-supermarkten dezelfde ambities hebben als wij. Maar ook dat het Goed Eten Festival zo goed slaagt dat we het volgend jaar op veel meer locaties kunnen laten plaatsvinden. Om iedereen te laten genieten van goed eten.

Kookcolleges
Vanaf 26 augustus 2017 kunnen klanten toegangskaarten (4,95 euro per stuk) kopen bij besteding van 20 euro in elk van deze vier Plus-supermarkten. Naast toegang tot het festivalterrein, ontvangen bezoekers bij binnenkomst een welkomstdrankje en een Goed Eten-gerecht en kunnen ze 24Kitchen-kookcolleges volgen. Elke volwassene met een toegangskaartje mag twee kinderen onder de twaalf jaar gratis meenemen. Parkeren is gratis.

Reageren