Diploma PLUS Aspirant Ondernemer

Geplaatst op 4 February 2016 om 13:59 door Joeri Vermeer

1390 keer gelezen

Utrecht, 29 januari 2016 - de derde lichting van de PLUS Aspirant Ondernemers opleiding is gisteren geslaagd. Zes ondernemers hebben de opleiding goed afgerond en hebben hun diploma op de Nyenrode Business universiteit in ontvangst genomen.

Constan Schuurman, manager werving en selectie: "We reiken nu voor de derde keer de diploma's uit aan Aspirant Ondernemers. Het blijft elke keer een fantastisch moment, omdat ze nu echt aan de vooravond van het zelfstandig ondernemerschap staan. Van de zeventien eerder geslaagden ondernemers hebben er nu tien een eigen winkel. Daarnaast lopen er met vijf aspirant ondernemers vergaande gesprekken. Dat de opleiding pittig is, blijkt wel uit het feit dat er medio dit jaar twee kandidaten voor herexamen gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook deze twee kandidaten snel aan onze groep Aspirant Ondernemers mogen toevoegen."

Verdediging voor professionele jury
De deelnemers van het examen moesten hun ondernemersplan verdedigen voor een professionele jury, deze jury bestond uit:

Sjaak de korte (voorzitter), voorzitter ledenraad stichting Ik Bies Bewust, DGA SDK Retail Advies BV, verantwoordelijk voor de organisatie 'supermarkt van het jaar-verkiezing' en voormalig commercieel directeur bij PLUS retail.

Bernd Körner, PLUS ondernemer in Dommelen

Lisa Bosch, private banker ABN AMRO Bank

Erik Fokke, financieel adviseur

Annet Verhoef, manager Stenden Professionals


De PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding
De PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding is een eenjarige opleiding waarin veel wordt gecombineerd tussen theorie en praktijk, met veel aandacht voor de PLUS cultuur.
Bij deze opleiding leren de ondernemers van trainers, maar vooral van de bestaande PLUS ondernemers zelf. De studenten lopen stage bij de PLUS ondernemers, hier ervaren ze de cultuur in PLUS en moeten zij een praktijkopdracht uitvoeren.
Als men deze opleiding heeft afgerond, is het mogelijk om een geselecteerde PLUS supermarkt te ondernemen.Reageren