PLUS viert mijlpaal

Geplaatst op 21 September 2016 om 09:46 door Test Bijenkorf

1455 keer gelezen

PLUS viert deze maand de opening van haar honderdste PLUS ophaalpunt. Maar ook in Haarlem is er een reden voor feest, PLUS Haarlem biedt als tweehonderdste PLUS winkel thuisbezorging van boodschappen aan. Consumenten kiezen door hun drukke leven steeds vaker voor online bestellen.

E-commerce
Bij beide gevallen bestellen consumenten hun boodschappen op plus.nl of de PLUS app, of het nou gaat om thuisbezorging of ophalen in de winkel. Als de consument zijn/haar bestelling op wilt halen, dan wordt de bestelling klaar gezet bij het PLUS Ophaalpunt bij de betreffende winkel. Als de producten thuisbezorgd worden, dan kan dat meteen nadat alle producten zijn verzameld in de winkel.

Tamara Smith-Zonneveld, online en e-commerce manager bij PLUS: "We merkten onder particulieren een toenemende vraag naar online flexibel boodschappen doen. Het grote voordeel van een lokale winkel is, dat de boodschappen sneller bij consumenten kunnen worden bezorgd. De boodschappen zijn bovendien in voor hen bekende handen."Reageren