PLUS introduceert campagne ‘buffetten’

Geplaatst op 7 December 2016 om 17:05 door Test Bijenkorf

1073 keer gelezen

Voor veel mensen is de laatste maand van het jaar ‘the most wonderful time of the year’. Maar anderen hebben het er zo druk mee, dat ze helemaal vergeten om te genieten. Bij sommige van de PLUS klanten komt dit vooral vanwege de voorbereidingen voor het kerstdiner. PLUS vindt dat die voorbereidingen niet ten koste mogen gaan van goed en gezellig eten. Daarom maakt PLUS het haar klanten ook tijdens de feestdagen zo makkelijk mogelijk. Onder andere met de introductie van een nieuwe campagne van gemakkelijk samen tafelen: ‘buffetten’.

Samen buffetten
'
Buffetten’ is een manier van samen tafelen waarbij iedere gast zijn eigen gerecht mee kan nemen. Deze gerechten worden tegelijkertijd opgediend, zodat alle gasten samen ontspannen kunnen proeven van al het lekkers op tafel – een vorm van shared dining, dus. Op die manier geeft PLUS het ontspannen karakter van samen eten tijdens de feestdagen extra aandacht.

Landelijke proeverij
Om klanten zoveel mogelijk te ondersteunen, zijn er verschillende producten uitgeroepen tot Buffet-Helden. Dit zijn producten die uitermate geschikt zijn als basis voor buffetgerechten, waaronder Blonde d’Aquitaine biefstuk met 2-sterren Beter Leven keurmerk, carpaccio van courgette en gevulde verse pasta met basilicum en provolone kaas.

Lokale actie
Naast de landelijke inzet van PLUS om de feestdagen zo makkelijk mogelijk te maken, houden diverse PLUS ondernemers een lokale actie. Hierbij plaatsen ze een wensboom in de winkel, waarin PLUS klanten gegevens kunnen ophangen van degene die volgens hen een heerlijk kerstdiner verdient. De winnaar wordt verrast met een geheel verzorgd buffet.

Reageren